RSS

Uitnodiging geluksweek

Op woensdag 20 maart 2019 is het de internationale Dag van het Geluk. Dit vieren we in Roerdalen dit jaar met een geluksweek van 18 tot en met 24 maart. Een week boordevol grote en kleine activiteiten rondom het versterken van geluk. Dit varieert van wandel- of fietstochten, muziek luisteren, kunst kijken of maken, dansen, sporten, lezingen, workshops, knutselen en nog veel meer.

Wij zijn op zoek naar mensen die op deze dag zelf een activiteit willen organiseren of die mee willen helpen met de organisatie. Enthousiast? Kom dan op donderdag 15 november om 19:30 uur naar het Gelukscafé bij café Biej de Vogel in Montfort.

Voor en door inwoners
Iedereen kan vanuit zijn eigen talent een bijdrage leveren. Speel je een instrument? Maak dan met je vereniging muziek op een geluksplek. Ben je ondernemer? Stel je locatie ter beschikking voor een activiteit. Vertel je graag verhalen of geef je met hart en ziel yogalessen? Kom ook! Vind je het leuk om een activiteit voor kinderen, ouderen of mensen met een afstand tot geluk te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Opzet organisatie
Na een algemene uitleg gaan we aan de slag met het uitwisselen van ideeën voor activiteiten. Je organiseert zelf je activiteit en regelt alles eromheen. Samen organiseren mag natuurlijk ook. Het geluksteam coördineert de week en zorgt voor de overkoepelende promotie. De deadline voor het indienen van activiteiten is 20 december 2018. Er is geen budget. Activiteiten zijn gratis voor deelnemers of tegen een kleine vergoeding. Om mee te kunnen doen, moet je activiteit raakvlakken hebben met het vergroten van geluk.

Meer ‘Klein Geluk’
Wij willen klein geluk voor meer mensen in Roerdalen makkelijker bereikbaar maken. Door en voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Met activiteiten op het gebied van welzijn, zingeving, gezondheid, cultuur, educatie, toerisme en onze samenleving. Hierdoor ontstaan mooie verbindingen in heel Roerdalen. Het hele jaar door en met een speciale geluksweek in maart. Samen ‘Klein Geluk’ groter maken. Doe je mee?

Meer weten?
Kijk op www.kleingelukuitroerdalen.nl of volg ons op Facebook ‘Klein geluk uit Roerdalen’. Vragen stellen of aanmelden kan via kleingeluk@roerdalen.nl.