RSS

Gezocht: routes voor wandelgeluk in Roerdalen

Een mooie tweede plek tijdens de verkiezing tot wandelgemeente van het jaar. Helaas niet gewonnen, maar er valt nog steeds genoeg te wandelen in Roerdalen. We willen graag nog meer wandelgeluk en organiseren daarom een wedstrijd.

Wedstrijd

We zien dat er vooral veel routes zijn rondom de Meinweg. Dat is begrijpelijk want daar is het natuurlijk heerlijk wandelen. Maar ook in het Roerdal, ’t Sweeltje of Munnichsbos is het fijn. We willen graag dat meer wandelaars en inwoners dit gaan ontdekken. En dat ondernemers meer bezoekers krijgen op hun terras als het weer mag. Daarom hebben we een leuke wedstrijd bedacht.

Volop wandelgeluk

In onze gemeente liggen een heleboel knooppunten. Met behulp hiervan zijn heel makkelijk leuke routes samen te stellen. Ook de geluksplekken liggen allemaal in de buurt van knooppunten. Dus maak een route, stuur hem naar ons op en win een geluksbon. We verdelen onder de inzenders drie geluksbonnen van 75 euro. Deze bon kunt u besteden bij onze lokale ondernemers.

Spelregels

U maakt de route op basis van knooppunten. De route is minimaal vijf kilometer en loopt door Roerdalen. Er zit minimaal één geluksplek in de route. Bij de start beschrijft u waar wandelaars hun auto kunnen parkeren. Tip: voeg een leuk terras toe aan uw route. U maakt een kort verslag van de bezienswaardigheden onderweg. Wij ontvangen graag minimaal twee foto’s. U stemt in met het gebruik van de route en de foto’s door de gemeente Roerdalen.

Insturen

Stuur uw route uiterlijk 14 mei naar kleingeluk@roerdalen.nl. We delen de routes komende zomer en herfst in onze communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld via onze facebookpagina ‘Klein Geluk uit Roerdalen’. Ook krijgen de routes een plek op onze website www.kleingelukuitroerdalen.nl.