RSS

De buitenbaden gaan weer open!

Op zaterdag 28 april gaan de buitenbaden weer open. Het gezellige Ploensjbad in Vlodrop en het mooie, bosrijke ’t Sweeltje in Montfort blijven open tot en met zondag 2 september. Kom op een warme dag eens een frisse duik nemen en plof daarna lekker neer in de ligweide. Gezelligheid en plezier gegarandeerd, voor jong en oud!  

Weersvoorspelling

De buitenbaden gaan open als L1TV de dag tevoren een weersvoorspelling doet voor Midden-Limburg van 22°C of hoger. Als de voorspelling 25 °C of hoger is, dan blijven de zwembaden een uurtje langer open: tot 19.00 uur. Bij een voorspelling lager dan 22°C blijven de baden gesloten.

Tarieven

Een enkel entreekaartje kost € 2,90. Dat geldt voor volwassenen en kinderen vanaf vier jaar. Voor kinderen tot vier jaar is de entree gratis. Komt u vaker zwemmen, denk dan eens aan een abonnement. Een persoonlijk abonnement kost € 26,00. Een gezinsabonnement tot maximaal vijf personen kost € 63,00. Voor elke extra persoon op een gezinsabonnement betaalt u € 8,80. Als u een (gezins)abonnement koopt, heeft u voor iedere persoon een pasfoto nodig.  

Verkoop abonnementen

U kunt een abonnement kopen bij de kassa van ’t Sweeltje in Montfort. Ook bij de Roerhal in Vlodrop, naast ’t Ploensjbad, kunt u een abonnement kopen. Dat kan tijdens de openingstijden van het Ploensjbad. Als ‘t Ploensjbad gesloten is, kunt u na 19.00 uur in de Roerhal terecht. Dat kan elke dag, behalve op dinsdag.

Openingstijden

De openingstijden van de buitenbaden zijn niet het hele seizoen hetzelfde. Voor het voorseizoen gelden andere openingstijden dan voor de meivakantie en de zomervakantie. Een overzicht van de openingstijden staat op www.ontdekroerdalen.nl/zwembaden.