RSS

Nieuws

 • Uitnodiging geluksweek

  (06-11-2018)

  Op woensdag 20 maart 2019 is het de internationale Dag van het Geluk. Dit vieren we in Roerdalen dit jaar met een geluksweek van 18 tot en met 24 maart. Een week boordevol grote en kleine activiteiten rondom het versterken van geluk. Dit varieert van wandel- of fietstochten, muziek luisteren, kunst kijken of maken, dansen, sporten, lezingen, workshops, knutselen en nog veel meer.

  Lees verder
 • Nieuwe fietsroutes Grenzgeschichte(n)

  (02-05-2018)

  Op zondag 6 mei zijn tijdens een bijeenkomst bij Fletcher Landhotel Bosrijk in Roermond drie nieuwe fietsroutes en een wandelroute geopend. De routes horen bij het project Grenzgeschichte(n) dat betrekking heeft op de gebeurtenissen in de grensstreek tijdens de laatste periode van de Tweede Wereldoorlog.

  Lees verder
 • Wandelen en fietsen in NP de Meinweg

  (04-04-2018)

  Nederland heeft twintig Nationale Parken. In de parken zijn alle bijzonderheden van de Nederlandse natuur
  terug te vinden: duinen, bossen, heide, laagveen, getijdennatuur, beekdalen en vennen, met elk hun eigen
  bewoners en dat maakt elk park uniek.

  Lees verder
 • Geluk verbindt over grenzen heen!

  (26-03-2018)

  Geluk verbindt over grenzen heen: ook de Duitse gemeente Wassenberg heeft geluksplekken! Net als in Roerdalen hebben ook in Wassenberg inwoners hun mooiste plek in de gemeente genomineerd.

  Lees verder
 • De paden op, de lanen in

  (03-01-2017)

  Roerdalen is een paradijs voor mensen die van wandelen houden. U vindt de mooiste paden en wandelwegen door een van de wandelroutes te volgen. 

  Lees verder
 • Kom ravotten in de natuur!

  (03-01-2017)

  Rondom Bezoekerscentrum De Boshut bij Nationaal Park de Meinweg vind je een speelbos, klimbos, waterspel en een kabouterpad.

  Lees verder