Openingstijden en tarieven 't Sweeltje

Openingstijden

Het zwembad gaat open op dagen dat de temperatuurvoorspelling door L1 23 graden of meer is. In het voorseizoen (vanaf 3 mei tot en met 23 juli) is het zwembad op woensdag open van 13.30 tot 18.00 uur. En op zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. In het hoogseizoen (24 juli tot en met 5 september) is het zwembad alle dagen open van 13.00 tot 18.00 uur.

Let op: er is een maximum aantal bezoekers om ieders veiligheid te garanderen.

Tarieven

  • Een los entreekaartje kost 3 euro.

  • Een persoonlijk abonnement kost 28 euro.

  • U kunt ook een gezins- of familie-abonnement kopen voor het seizoen. Dat kost tot en met 5 personen 67 euro. Iedere persoon meer kost 10 euro.

Voor ieder abonnement is een pasfoto nodig. U koopt een kaartje of abonnement aan de kassa.

Spelregels

Om het bad verantwoord te kunnen openen in coronatijd zijn er spelregels waar we rekening mee moeten houden. Het is verplicht contactgegevens achter te laten bij binnenkomst. Hiermee kunnen we bezoekers achteraf bereiken mocht dit nodig zijn. Na 2 weken vernietigen we deze gegevens. We houden ons aan de anderhalve meter-regel (dat geldt niet voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar). En er geldt er een maximum aantal bezoekers. Vrijwilligers en toezichthouders kunnen bezoekers aanspreken op de regels. Hou hier alstublieft rekening mee. Dan kunnen we samen het zwembad in de zomer open houden voor de nodige waterpret.