Winkelen

In Roerdalen vindt u diverse mooie winkels en speciaalzaken. Zo staat Limburg bekend om haar vele streekproducten als asperges en appelstroop. In iedere kern zijn bijzondere speciaalzaken gevestigd hieronder is per kern kort beschreven welke winkels u aan treft.
 

Herkenbosch

In het centrum van Herkenbosch zijn diverse winkels gelegen zoals een bakker, supermarkt en een drogisterij voor de dagelijkse boodschappen. Ook vindt u er een woonwinkel, doe-het-zelfzaak en een chocolaterie.

Melick

In Melick aan de Markt vindt u nog een echte bakker en slager. Ook voor uw viervoeter kunt u in Melick terecht bij de dierenspeciaalzaak.

Montfort

In Montfort zijn diverse winkels zoals een bakker, slager en supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast vindt u er een doe-het-zelf-zaak, een winkel gespecialiseerd in modelbouw speelgoed en enkele kledingzaken. Iedere vrijdagochtend van 09:00 – 13:00 uur staan enkele marktkramen op de Markt in Montfort.

Posterholt

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in Posterholt terecht bij de slager, supermarkt, drogisterij en doe-het-zelf-zaak. In een wit heren huis in Posterholt is een nostalgisch snoepwinkeltje gevestigd. Hier koopt u nog snoep per stuk zoals stroopsoldaatjes, laurierstaaf en echte Limburgse dropkatjes.

Sint Odiliënberg

In het centrum van Sint Odiliënberg treft u een slager, bakker en supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Net buiten het dorp ligt boederijwinkel ’t Zittard met verse groente en fruit.

Vlodrop

Iedere zaterdag is in Vlodrop een sfeervolle weekmarkt van 10:00 tot 16:00 uur. Limburgse streekproducten vindt u bij de nostalgische landwinkel gevestigd in een monumentale boerderij in Vlodrop. Net buiten Vlodrop vindt u de tuinboulevard.

Heeft u zin om een hele dag te gaan winkelen? Ook dan vormt Roerdalen een prima uitvalsbasis. Met de auto, fiets of bus bent u zó in Roermond. In het historische centrum komt u vast en zeker aan uw trekken. Bekende merken koopt u voordelig in het Designer Outlet Roermond. Voor een internationale winkelervaring kunt u naar de Duitse stad Heinsberg, over de grens bij Posterholt.