Fietstochten

Houdt u van fietsen? Neem dan deel aan een van de fietstochten door Roerdalen die elk jaar in onze gemeente worden georganiseerd. Op deze pagina hebben we de fietstochten voor u op een rij gezet.

Limburg Festival, fietstocht ‘Natuurlijk Theater’

Elk jaar kunt u in augustus deelnemen aan het fietsevenement Natuurlijk Theater. Een afwisselende fietsroute van ongeveer 30 kilometer brengt u naar mooiste plekjes van Roerdalen en Wassenberg waar internationale theatergroepen voor verrassende acts zorgen. Zowel de natuur- als de cultuurliefhebber zal volop genieten. Meer informatie vindt u op www.limburgfestival.nl.

Niederrheinischer Radwandertag

De internationale fietstocht Niederrheinischer Radwandertag is een groot, jaarlijks evenement op de eerste zondag in juli. Vanuit meer dan zestig plaatsen in het Nederlands-Duitse grensgebied kunt u deelnemen aan fietstochten. De fietstochten variëren in lengte van 30 tot 75 kilometer en voeren door Noord- en Midden-Limburg en de aangrenzende Niederrhein-regio. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Veiligheidsregio Limburg-Noord (077-8504997). U kunt ook een informatiefolder afhalen in het gemeentehuis van Roerdalen of bij VVV Roerdalen in Herkenbosch.

Fietsvierdaagse Roerstreek

Elke zomer wordt de Fietsvierdaagse De Roerstreek georganiseerd. Stichting Fietsvierdaagse De Roerstreek zet dan voor u aantrekkelijke fietsroutes uit in het prachtige Midden-Limburgse landschap. Sommige routes voeren u ook de Duitse grens over. Kijk voor meer informatie op www.fietsvierdaagse-deroerstreek.nl.