Bezoek Roerdalen

Laat u verrassen door Roerdalen: wandelend, fietsend, te paard of zelfs per huifkar. De overdekte speeltuin, zwembaden en speciale wandelpaden bieden daarnaast prima vertier aan gezinnen met kinderen.

Bij elk kerkdorp vindt u informatie en alle adressen over eten, drinken en overnachten in Roerdalen. De overnachtingsmogelijkheden zijn zeer divers, zelfs uw paard mag blijven logeren. Wat dacht u van een trekkershut, een slaapkamer op de boerderij, een luxe hotel of een bungalow in de bossen? In Roerdalen is het allemaal mogelijk. Dus of u nu komt voor een dagje uit, een meerdaags verblijf of een heerlijke vakantie: de mensen van Staatsbosbeheer, Visit Noord- en Midden-Limburg (en hun gidsen), de Meinweggidsen en de leden van Gastvrij Roerdalen staan voor u klaar!

Visit Noord- en Midden-Limburg heeft onder de titel "Zien, doen en beleven - Midden in Limburg" een film uitgebracht die de toeristische hoogtepunten van de complete regio toont. U kunt de film bekijken via de externe website Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=S9j8tpL6wko.