RSS

Winactie: wie gunt u geluk?

Geluk verbindt mensen met elkaar. Het zorgt voor positiviteit, respect en vertrouwen. Wij maken ‘klein geluk’ groter. Doet u mee? Tijdens onze geluksworkshops bij Landgoed Aerwinkel in Posterholt leert u hoe u uw eigen geluk ‘maakt’. Doe mee en ontdek hoe u het geluk van uzelf en anderen kunt versterken.

Maakbaar geluk

De ene mens lijkt gelukkiger dan de ander. Hoe komt dat? Kunt u daar zelf wat aan veranderen? Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 50% van ons geluk genetisch bepaald is. Omstandigheden zoals geld, werk of een huis bepalen 10%. Er blijft 40% over voor uzelf om aan te werken. Tijdens de workshop leert u op speelse wijze hoe u dit doet. Het mooie landgoed Aerwinkel in Posterholt is het decor voor een inspirerende wandeling.

Wendy Magazine

Ook presentatrice en actrice Wendy van Dijk is op zoek naar geluk. In haar zoektocht besteedt zij aandacht aan de geluksworkshops van onze gemeente. U kunt hierover lezen in editie 13 van Wendy Magazine. Dit is tot en met 29 juni te koop. Al eerder stond in Happinez Magazine een artikel over de geluksworkshops. Hierover ontvingen we positieve reacties uit het hele land. Kortom, doet u al mee?

Winactie: wie gunt u geluk?

Win twee kaarten voor onze geluksworkshop op zondag 17 september. Laat ons voor woensdag 28 juni op Facebook weten wie u geluk gunt en waarom. We maken de winnaar op vrijdag 30 juni bekend. Voor meer informatie, zie: www.facebook.com/KleinGelukuitRoerdalen.   

Data geluksworkshops

Liever direct zelf reserveren? Dat kan! U kunt zich aanmelden voor de workshops op zondag 18 juni, donderdag 27 juli, donderdag 17 augustus, zondag 17 september en zondag 15 oktober. Deelname kost 19,50 euro per persoon. Ook is het mogelijk om een groepsreservering te maken, leuk als teamuitje bijvoorbeeld. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Reserveren kan via VVV Midden-Limburg reservering@vvvmiddenlimburg.nl. Meer informatie staat op de pagina Geluksplekken.