RSS

Neem eens een duik in een van onze buitenbaden

Kom in de zomer eens een duik nemen in het Ploensjbad in Vlodrop of ’t Sweeltje in Montfort. De baden blijven open tot en met zondag 3 september.

De buitenbaden gaan open als L1TV de dag tevoren een weersvoorspelling doet voor Midden-Limburg van 22°C of hoger. Als de voorspelling 25 °C of hoger is, dan blijven de zwembaden een uurtje langer open: tot 19.00 uur dus. Bij een voorspelling lager dan 22°C blijven de baden gesloten.

Tarieven

Een enkel entreekaartje kost € 2,85. Dat geldt voor volwassenen en kinderen vanaf vier jaar. Voor kinderen tot vier jaar is de entree gratis. Komt u vaker zwemmen, denk dan eens aan een abonnement. Een persoonlijk abonnement kost € 25,00. Een gezinsabonnement tot maximaal vijf personen kost € 62,00. Voor elke extra persoon op een gezinsabonnement betaalt u € 8,65. Als u een (gezins)abonnement koopt, heeft u voor iedere persoon een pasfoto nodig.  

Verkoop abonnementen

U kunt een abonnement kopen bij de kassa van ’t Sweeltje in Montfort of bij de Apollohal in Melick. Bij de Apollohal kunt u op dinsdag pas na 16.00 uur terecht. Ook bij de Roerhal in Vlodrop, naast ’t Ploensjbad, kunt u een abonnement kopen. Dat kan tijdens de openingstijden van het Ploensjbad. Als ‘t Ploensjbad gesloten is, kunt u na 19.00 uur in de Roerhal terecht. Dat kan elke dag, behalve op dinsdag.

Openingstijden

De openingstijden van het Ploensjbad en de openingstijden van 't Sweeltje zijn niet het hele seizoen hetzelfde. Voor het voorseizoen gelden andere openingstijden dan voor de meivakantie en de zomervakantie. U kunt ook contact opnemen met een van de medewerkers van het Apollobad via (0475) 531 500.