RSS

Geluksworkshop 15 oktober

Op zondagmiddag 15 oktober is er weer een Geluksworkshop bij Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsalee 1 in Posterholt. Tijdens een Geluksworkshop leer je werken aan je eigen geluk. Een Geluksworkshop duurt twee uur en kost 19,50 per persoon. Reserveren kan via VVV Midden-Limburg reservering@vvvmiddenlimburg.nl. Meer informatie staat op www.roerdalen.nl/geluksplekken.

Geluksworkshop Roerdalen

Geluk is een beetje ‘maakbaar’. Dat ontdek je in de praktische workshop rondom geluk die je in Roerdalen kunt volgen, alleen of in een groep. De workshop duurt ongeveer twee uur en wordt begeleid door een gelukscoach. De workshop vindt plaats bij Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, ontwikkelde de workshop. Doe mee en ontdek hoe je het geluk van jezelf en anderen kunt versterken.

Maakbaar Geluk

Uit onderzoek weten we dat ongeveer 50% van ons geluk genetisch bepaald is. 10% wordt bepaald door de omstandigheden zoals geld, werk of huis. 40% blijft over voor de ‘mindset’. Dit is de manier waarop wij naar de werkelijkheid kijken en de kleine of grote acties die we ondernemen voor ons geluk. De workshop gaat over het gedeelte dat je zelf in de hand hebt. Hoe ‘kijk’ jij naar geluk en naar jezelf? Wat zijn jouw geluksmomenten? Hoe kun je werken aan je eigen geluk?

Workshop

We beginnen met koffie en vlaai. Daarna krijg je een korte uitleg over maakbaar geluk. Vervolgens ga je binnen en buiten in kleine groepjes aan de slag met uiteenlopende oefeningen of vragen rondom geluk. Na afloop krijg je een leuk aandenken aan de workshop. De workshop is zeer geschikt voor teambuilding. Kasteel Aerwinkel biedt diverse mogelijkheden om de workshop mee aan te vullen, bijvoorbeeld een high-tea, wandeling of lunch met streekproducten

Wat zijn de kosten?

Aan de open workshop kun je meedoen voor 19,50 euro per persoon. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Voor groepen is het tarief afhankelijk van de grootte van de groep. Bij een groep van 8 tot en met 15 deelnemers is het tarief 18,50 euro per persoon. Voor een groep van 16 tot en met 30 deelnemers betaal je 15,50 euro per persoon. De workshop wordt dan gegeven door twee gelukscoaches.