Gelukscafé

Vind je het lastig om zelf iets te bedenken of om in je eentje aan de slag te gaan? We organiseren twee keer per jaar het Gelukscafé ter voorbereiding op de jaarlijkse Geluksdag. Het Gelukscafé is een ontmoetingsplek voor mensen die hun talent willen inzetten om geluk in Roerdalen te vergroten. Tijdens het Gelukscafé kun je kennismaken met andere geluksbrengers, ideeën uitwisselen, plannen maken, vragen stellen, overleggen met de organisatie, of gewoon lekker gaan zitten luisteren en genieten van de positieve energie. Medio 2017 wordt een Gelukscafé georganiseerd ter voorbereiding op de Geluksdag 2018. Aanmelden kan via kleingeluk@roerdalen.nl.

De aanmelding voor de Geluksdag 2017 is gesloten. Mocht je nou toch heel graag mee willen doen op 19 maart 2017 dan kun je een e-mail sturen naar kleingeluks@roerdalen.nl. Dan wordt bekeken of dit nog is in te passen in het programma. 

Wil je weten wat er gebeurt rondom Klein geluk uit Roerdalen of wil je een rol spelen als geluksbrenger? Volg ons op Facebook. Dan bouwen we samen aan een community waar we nog meer mensen mogen raken. Jouw bijdrage is van groot belang!